Vakantiepark Limburg gelegen in bosrijke omgeving

Vakantiepark Marisheem in Limburg is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving in Echt. Ook wel "het smalste stukje Nederland" genoemd. Ons vakantiepark in Limburg grenst direct aan de Belgische- en Duitse grens en er is in directe omgeving aanbod aan allerlei activiteiten.

Ons Vakantiepark in Limburg is ca. 13 hectare groot en heeft ca. 295 plaatsen. Het vakantiepark is familiair, persoonlijk en overzichtelijk. Het gehele vakantiepark in Limburg is omheind met een hekwerk i.v.m. de veiligheid van de kinderen. Op ons vakantiepark in Limburg is dus maar één in – en uitgang en die is bij de receptie.

Vakantiepark Limburg met ruime jaarplaatsen

In ons vakantiepark in Limburg zijn ca. 200 ruimte “vaste” jaarplaatsen voor gasten die langdurig willen recreëren op het vakantiepark. Op ons vakantiepark in Limburg kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen uit een een Chaletparkplaats, Stacaravanplaats of een Toercaravanplaats.

Ook voor de toeristische kampeerder die naar Limburg komt zijn op ons vakantiepark ca. 90 kampeerplaatsen beschikbaar. Deze worden verhuurd voor 1 nacht aan passanten maar ook voor meerdere weken als hoofdvakantie. Aankomst en vertrek op ons vakantiepark in Limburg kan op elke willekeurige dag. Reserveren is wel aan te bevelen.

Vakantiepark met verschillende activiteiten

Door een unieke ligging direct in het natuurgebied "het Marissen" is Vakantiepark Marisheem Limburg uitermate geschikt voor recreanten die graag naar eigen invulling hun kostbare vrije tijd willen doorbrengen in Limburg.

Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in Hoogseizoen worden er op het vakantiepark in Limburg verschillende avondactiviteiten in de Horeca Gelegenheid georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn Minidisco, Disco 14+, Karaoke, Live Muziek, Playbackshows en Bingo e.d.

Vakantiepark Marisheem Limburg, ………..  genieten van uw Rust, Ruimte & Vrijheid!