Stacaravan Limburg - te koop

Vele mini-vakanties! Op vakantie gaan wanneer je maar wilt? Of regelmatig gewoon een weekendje of een paar dagen er tussenuit? Denk dan eens aan een eigen stacaravan in Limburg op CaravanPark Marisheem. In uw stacaravan in Limburg kunt u met uw gezin helemaal tot rust komen. Genieten in Limburg vanuit uw stacaravan van rust en natuur tijdens alle seizoenen in een prachtige bosrijke fiets- en wandelomgeving!

U kunt het hele jaar door genieten vanuit een stacaravan van een heerlijke vakantie in Limburg. Ontdek dat geen seizoen hetzelfde is in deze mooie bosrijke provincie. Wilt u een stacarvan kopen? Marisheem heeft verschillende stacaravans te koop in Limburg. Neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.

Jaarplaatsen Stacarvan Limburg Marisheem

De Jaarplaatsen van uw stacaravan in Limburg zijn ca. 200 - 240m2 incl. aansluiting op 16 Ampere, kabel-tv, water, riolering, vastrecht aardgas en een eigen aparte parkeerplaats! Hierdoor heeft u nog meer ruimte. D.m.v. groenblijvende afscheidingsheggen heeft u veel privacy! Op een jaarplaats kunt u vanuit uw stacaravan in Limburg het gehele jaar genieten. Op uw stacaravanplaats heeft u de vrijheid om een schuurtje, terras, tuintje, hekwerk aan te leggen. Hier kunt U het gehele jaar recreëren, tuinieren, onthaasten en relaxen. 


Tarieven stacaravan Limburg

Het tarief voor een eigen stacaravan in Limburg op Marisheem is incl. aansluiting op 16 Ampère stroom, wateraansluiting, vuilwaterafvoer en een aparte parkeerplaats. Uw stacaravan op ons park in Limburg is bestemd voor uw gehele gezin, inclusief uw eigen kinderen en ook uw schoon- /kleinkinderen. Per plaats zijn er maximaal 2 honden toegestaan.

Alle stacaravan plaatsen hebben een eigen meter voor verbruik water, gas en elektra. Dit wordt aan einde van het seizoen door Marisheem in rekening gebracht.