Seizoenplaatsen Limburg

Fanatieke kampeerders, die graag elk weekend en tijdens de vakanties de drukte van hun eigen woonomgeving willen ontvluchten, zijn met een Seizoenplaats op Marisheem verzekerd van een heerlijk vakantieadres. Hier kunt u onthaasten op de momenten dat het ú uitkomt.
 

Een seizoenplaats in Limburg op Marisheem

Een Seizoenplaats biedt het voordeel dat u uw caravan lekker laat staan, klaar voor de volgende keer dat u komt. U kunt u recreëren van 1 maart t/m 31 oktober.  Daarna kunt u de caravan “winterklaar” op de plaats laten staan. In het voorjaar kunt u dan, zonder een aparte stalling te moeten regelen, er zo weer in. 
Tijdens uw verblijf kun u samen genieten van het heerlijke sfeertje en de bosrijke fiets- en wandelomgeving rondom uw plaats. Hier heeft u weer eens tijd voor het gezin en kunt u heerlijk tot rust komen. 

Het tarief is incl. aansluiting op 16 Ampère stroom, wateraansluiting en vuilwaterafvoer en een aparte parkeerplaats. De plaats is bestemd voor uw gehele gezin, inclusief uw eigen kinderen en ook uw schoon- /kleinkinderen. Per plaats zijn er max. 2 honden toegestaan.  
Alle plaatsen hebben een eigen meter voor verbruik water en elektra. Dit wordt aan einde van het seizoen in rekening gebracht. 

Sanitair gebouw en een stortplaats voor het chemisch toilet zijn in directe omgeving aanwezig.