Familiecamping Marisheem Limburg

Camping Marisheem is een familiecamping in Limburg. Op onze familiecamping is een buitenbad met familieglijbaan aanwezig. Ook hebben we op onze familiecamping in Limburg een apart kinderbad met enkele speelvoorzieningen. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in het Hoogseizoen worden er verschillende avondactiviteiten op onze familiecamping georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Minidisco, Disco 14+, Karaoke, Live Muziek, Playbackshows, Bingo e.d.. Er is ook WiFi op onze familiecamping aanwezig.

Familiecamping Limburg voor jong en oud

Bent u op zoek naar een familiecamping in Limburg die geschikt is voor uw kinderen? U hoeft niet verder te zoeken! Camping Marisheem is een familiecamping in Limburg voor jong en oud! In het laagseizoen kunt u echter ook genieten van de rust, ruimte en de prachtige natuur die deze familiecamping in Limburg u dan kan bieden. Zeer geschikt als wandel- en fietsomgeving! Door een unieke ligging direct in het natuurgebied "het Marissen" is Marisheem uitermate geschikt voor recreanten die graag naar eigen invulling hun kostbare vrije tijd willen doorbrengen in Limburg.
 

Familiecamping gelegen in "het smalste stukje Nederland"

Familiecamping Marisheem ligt in “het smalste stukje Nederland”, een plek die smal genoeg is om binnen- en buitenland dicht in de buurt te hebben en breed genoeg om volop te genieten. Familiecamping Marisheem is gevestigd in de plaats Echt. Vanuit onze familiecamping in Limburg is het mogelijk om op één dag van Nederland, naar Duitsland en België te fietsen. Het blijft een unieke ervaring om op één dag in drie landen te fietsen. De fietstocht leidt langs water, langs veel monumenten, kloosters en langs pittoreske dorpen.