Chalet Limburg - Chalet te koopBent u opzoek naar een chalet in Limburg? Op Marisheem kunt u het gehele jaar comfortabel recreëren in een mooie bosrijke omgeving. Er zijn nog enkele percelen beschikbaar waarop u een prachtige chalet in Limburg kunt laten plaatsen.

U huurt het perceel bij Marisheem Limburg. Een chalet wordt gebouwd, geleverd, vervoerd en geplaatst door Duntep Mobiele Bungalows b.v. uit Staphorst. Zij bouwen het chalet op ons park in Limburg geheel naar uw persoonlijke wensen. Alles gebaseerd op uw eigen leefstijl en creativiteit. Of u nu een chalet met 1 slaapkamer wilt of 3, een grote open keuken, moderne badkamer …. het kan allemaal bij Chaletpark Marisheem in Limburg! U bepaalt zelf, dus zo ook de prijs.

Het chalet in Limburg wordt compleet en ‘sleutelklaar’ inclusief terras opgeleverd. Aangezien alle chalets een centrale verwarming hebben kunt gerust ook de hele winter gebruik maken van uw 2de huis.

Alle faciliteiten die op ons chaletpark in Limburg aanwezig zijn kunt u vanzelfsprekend benutten. Misschien heerlijk met de (klein-)kinderen naar het zwembad, of naar de speeltuin. Waar U zin in heeft!
 

Elke Chalet in Limburg bevind zich in een bosrijke omgeving

Elke chalet op ons park in Limburg bevindt zich op het rustigste gedeelte van het terrein aan de rand van het bos. Deze plaatsen zijn bestemd voor vrijstaande koopchalets op huurgrond. Recreëren in uw eigen luxe en comfortabele chalet. Genieten in een mooie bosrijke omgeving in Limburg op de momenten dat het ú uitkomt. Dit kan gedurende het gehele jaar!

ER ZIJN 3 VERSCHILLENDE GROOTTE VAN PERCELEN:   

Chalet Limburg Normaal perceel    ca. 180m2
Chalet Limburg Groot perceel         ca. 200 – 240m2
Chalet Limburg Luxe perceel          ca. 250 – 300m2  
 
Plaatsen zijn voorzien van 25 Ampere stroomaansluiting, zijn aangesloten op water, aardgas, riool en kabel-TV. Verder hoort er bij iedere Chaletplaats een eigen aparte parkeerplaats.

Er zijn 2 verschillende modellen: COTTAGE & HARMONY
 

Heeft u vragen over een Chalet in Limburg?

Indien u interesse heeft in een chalet met chaletplaats in Limburg dan is het raadzaam om langs te komen. Marisheem heeft verschillende chalets te koop. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het beter u hierover te informeren in een persoonlijk gesprek.

Bel voor het maken van een afspraak naar 0475 481458. Wij staan u graag te woord!