Camping midden Limburg

WiFi op camping in Midden LimburgMarisheem is een camping gelegen in Midden Limburg. Deze camping in Midden Limburg is familiair en kleinschalig. Er is WiFi aansluiting aanwezig op de camping, wat het mogelijk maakt om tijdens uw verblijf op de camping in Midden Limburg gebruik te maken van internet waar en wanneer u wil. De camping ligt in het plaatsje Echt, gelegen in Midden Limburg. Dit is de plaats waar Limburg op z'n smalst is en ligt 8 km van de Duitse en Belgische grens af!

Camping voor jong en oud

Bent u op zoek naar een camping in Midden Limburg die geschikt is voor uw kinderen? U hoeft niet verder te zoeken! Camping Marisheem is een familiaire en kleinschalige camping in Midden Limburg voor jong en oud! In het laagseizoen kunt u echter ook genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur die deze camping in Midden Limburg u dan kan bieden. Zeer geschikt als wandel- en fietsomgeving!

Camping in Midden Limburg voor het hele jaar genieten!

Camping Marisheem is niet een camping waar je alleen in het hoogseizoen terecht kunt. Deze camping in Midden Limburg is het hele jaar geopend, en met een jaarplaats kunt u dus het hele jaar volop genieten van deze prachtige camping. Wanneer het u uitkomt en wanneer u zin heeft om te verblijven op deze camping in Midden Limburg! Er zijn ongeveer 90 plaatsen beschikbaar, allemaal aangesloten op 10 Ampère elektra, water, riool en kabel-tv. Tevens is er op sommige plaatsing berging en aardgas aanwezig.