Camping Limburg

Camping Marisheem is kleinschalig, persoonlijk en familiair en uitermate geschikt voor recreanten die graag op een camping willen kamperen in Limburg en hun kostbare vrije tijd naar eigen invulling willen doorbrengen in een bosrijke omgeving. En, óók uw hond is welkom!

90 beschikbare kampeerplaatsen op onze camping in Limburg

Er zijn ca. 90 kampeerplaatsen van ca 80 – 100m2 met 10 Amp, Wifi en CAI.  Er is een buitenbad met familieglijbaan aanwezig, een apart kinderbad en enkele speelvoorzieningen. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in Hoogseizoen worden er verschillende avondactiviteiten in de Horeca Gelegenheid georganiseerd, zoals Minidisco, Disco 14+, Karaoke, Live Muziek, Playbackshows, Bingo e.d.

Prachtige steden in de omgeving van onze camping

Echt ligt in “het smalste stukje Nederland”, een plek die smal genoeg is om binnen- en buitenland dicht in de buurt te hebben en breed genoeg om volop te genieten op onze camping in Limburg. Het is mogelijk om op één dag van Nederland, naar Duitsland en België te fietsen, een unieke ervaring! De fietstocht leidt langs water, langs veel monumenten, kloosters en langs pittoreske dorpen.

Steden in de omgeving zoals Roermond, Maastricht, Aken en Düsseldorf zijn zeer zeker een bezoekje waard! Bourgondisch, cultureel en gezellig!
 
Camping Marisheem Limburg, genieten met de zachte G.